Terug naar zaaloverzicht

Diner

Dineren kan in de Rode Hoed geheel naar jouw wensen. Van een zogenaamd walking dinner met kleine gerechten, tot een mooi opgemaakt en compleet buffet. Ook een sit-down dinner is een mogelijkheid. Gezien de centrale ligging vlakbij het Centraal Station, is de Rode Hoed ook te voet goed bereikbaar. Ook bevinden er zich meerdere parkeergarages op loopafstand. De aanlegsteiger direct voor de deur aan de Keizersgracht biedt uitstekende mogelijkheden om een congres in de Rode Hoed te combineren met een boottocht door het historische hart van Amsterdam.

Ons bedienend personeel serveert jou de prachtig opgemaakte gerechten aan tafel uit. En een goed glas wijn kan natuurlijk niet ontbreken. De Rode Hoed heeft goede contacten met verschillende wijnhuizen in Nederland, dus een geschikte wijn vinden wij altijd. In onze professionele keukens werken onze koks aan gerechten uit verschillende wereldkeukens. De voorkeur gaat uit naar verse biologische seizoensproducten en het samenstellen van het menu doen we natuurlijk in goed overleg.

 

Interesse of een vraag?
Neem contact op

“Wij nodigen je van harte uit voor een locatiebezoek, zodat u zelf kunt ervaren dat iedereen zich bij de Rode Hoed welkom voelt”

Rode Hoed

Team sales & events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer