100 JAAR VOLKSKRANT: DE KRANT IN BEELD

DE EEUW VAN DE VOLKSKRANT

100 JAAR VOLKSKRANT: DE KRANT IN BEELD

De Volkskrant bestaat 100 jaar. Kom dit bijzondere jubileum met ons vieren in de Rode Hoed. Drie dagen staan volledig in het teken van ‘De eeuw van de Volkskrant’. Correspondenten, fotografen en journalisten vertellen verhalen achter het nieuws, vol geestige anekdotes, meeslepende gebeurtenissen en ontroerende geschiedenissen.

Op deze avond vertellen tekenaars, cartoonisten en fotografen over hun werk 

Met: Hans Aarsman, Wieteke van Zeil, Jan Dirk van der Burg, Claudie de Cleen, Krista van der Niet, Sanne de Wilde, Paul Faassen, Klaas-Jan van der Weij, Monique Broring, Henk Wildschut, Jos Collignon, Guus Dubbelman, Eva Roefs, Bas van der Schot, Leonie Bos, Jaap Biemans, Chris Buur en Aisha Zeijpveld  

Na afloop is het mogelijk bijzonder werk van uw favoriete Volkskrant-fotografen en illustratoren te kopen. Wij bieden ter ere van ons 100 jarig bestaan 12 geselecteerde werken aan. U kunt de print in editie van 100, gesigneerd en genummerd, voor 100 euro direct mee naar huis nemen.

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs

De kaarten zijn € 12,50, inclusief ontvangst met koffie, thee, fris en lekkernij. Met na afloop een kleine borrel waarbij u in de gelegenheid bent om nader kennis te maken met uw krant.

Ter gelegenheid van het jubileum is het prachtige boek De eeuw van de Volkskrant verschenen. Op vertoon van uw toegangskaartje ontvangt u 10% korting op het boek. Uw boek kunt u laten signeren door de samenstellers van het boek, Hans Wansink en Theo Audenaerd.

 

Ook in het kader van De eeuw van de Volkskrant:

CORRESPONDENTEN OVER HUN werk en leven
DOOR DE OGEN VAN DE JOURNALIST

 

 

De foto is van Krista van der Niet en werd bij dit artikel in de Volkskrant geplaatst: Ovulatie-apps zijn razend populair en reuze onbetrouwbaar. 

Dit programma heeft al plaatsgevonden
program.info.closed.description
Deel dit evenement: