Begin van de Lente

Dienst zonder God

Begin van de Lente

Dit programma is verplaatst en was oorspronkelijk Begin van de winter, er is contact opgenomen met de kaartkopers.

Jonge, eigenzinnige dienst met aandacht voor de wisseling van de seizoenen. In de drukte van de stad sta je tijdens het begin van de lente één uur stil bij wat je belangrijk vindt. Met o.a. Maartje Meijer en Ricky Koole.

Met een inspirerende preek door een bekende spreker – eerder waren onder anderen, Marolijn van Heemstra, Marc-Marie Huijbregts, Boris van der Ham en Arjen Lubach te gast. Het koor onder leiding van dirigente Maartje Meijer zingt pop, soul en traditionals en er is muziek van topmuzikanten. Ga zitten en laat je raken!

Ricky Koole over wat haar tot deze diensten bewoog: “Ik heb regelmatig kerkdiensten bezocht waar een mooi koor is en sprekers die je aan het denken zetten. Maar die gaan uiteindelijk altijd over God, over het geloof of over de oplossing vinden in het hiernamaals. Aangezien ik niet geloof – of als ik geloof dan ook meteen in alles – vind ik het moeilijk als er een God wordt geplaatst boven alles. Ik voel me dan ook niet geroepen om mee te zingen. Ik stel nu diensten samen waarbij je als niet-gelovige naar hartenlust kunt meezingen. Ook gelovigen kunnen dat, volgens mij, prima.”

Dit programma is uitverkocht

Helaas zijn de tickets voor dit programma uitverkocht.

Deel dit evenement: