fbpx

Boekpresentatie Wij zijn Amsterdam

Wie willen Amsterdammers herdenken?

Boekpresentatie Wij zijn Amsterdam

In Amsterdam herdenken we ieder jaar. Sommige herdenkingen zijn bekend en groot, andere kleiner en onbekend. En weer veel herdenkingen bestaan helemaal nog niet. De alliantie Wij Zijn Amsterdam wil samen herdenken – met iedereen in de stad – en verzamelt daarom verhalen van Amsterdammers. Op deze avond presenteert Wij Zijn Amsterdam het resultaat van deze zoektocht, in de vorm van een boek.

Op 27 juni presenteert Wij Zijn Amsterdam met trots hun boek met verhalen op basis van interviews met tachtig Amsterdammers over de vraag wie of wat zij willen herdenken. Deze avond gaan we verder in op de bevindingen om zo ook een stukje van de verborgen geschiedenis van de stad te ontdekken.

Het wordt een feestelijke avond vol gesprekken, herinneringen, vieringen en uiteraard een blik op de toekomst. Wij Zijn Amsterdam deelt hoe zij verder willen gaan met de bevindingen en met het zetten van stappen richting meer inclusief herdenken.

Dit programma komt tot stand in samenwerking met Wij Zijn Amsterdam, een alliantie die verhalen over de verborgen geschiedenis van Amsterdam verzamelt en aan het licht brengt.

 


Boekpresentatie Wij zijn Amsterdam
Normale prijs: €15
CJP, studenten- of stadspas: €13,50
Kaartje kopen

Inclusief drankje

Deel dit evenement:
Kaartje kopen