De 4e geschiedenisles die je nooit hebt gehad!

Queer Pioneers

De 4e geschiedenisles die je nooit hebt gehad!

De geschiedenis is vaak vanuit een mannelijk, maar ook vanuit een hetero normatief perspectief geschreven. Dit jaar brengen Platform F-site en With Pride daar in de Rode Hoed verandering in. Zij maken in de jaarlijkse geschiedenisles die je nooit hebt gehad historische queer vrouwen zichtbaar.

Onder leiding van Aldith Hunkar gaan we in de Rode Hoed  terug naar de schoolbanken om de onzichtbare vrouwen van vroeger (opnieuw) te leren kennen. Dit jaar is de vierde editie van De geschiedenisles die je nooit hebt gehad van educatieplatform F-site. Deze speciale queer-editie komt tot stand in samenwerking met platform With Pride – een initiatief van IHLIA LHBTI Heritage – om de roze geschiedenis van Nederland te vieren.

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heb je een geldig Coronatoegangsbewijs. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs

 


De 4e geschiedenisles die je nooit hebt gehad!
Normale prijs: €13.50
CJP, studenten- of stadspas: €11
Kaartje kopen

Inclusief drankje

Deel dit evenement:
Kaartje kopen