EW Economie-lezing door Pieter Elbers

EW Economie-lezing door Pieter Elbers

2019 is een bijzonder jaar voor de luchtvaart. In maart bestond de luchtvaart in Nederland 100 jaar en op 7 oktober viert KLM haar honderdste verjaardag. Pieter Elbers, de president-directeur en CEO van luchtvaartmaatschappij KLM, houdt dinsdagavond 12 november 2019 de tweede EW Economie-lezing van Elsevier Weekblad.

Hoofdredacteur Arendo Joustra: ‘We zijn bijzonder blij dat Elbers onze uitnodiging om de tweede EW Economie-lezing te houden heeft aanvaard. De lezing is een tegenhanger van de succesvolle HJ Schoo-lezing, waarmee Elsevier Weekblad elk jaar begin september het politieke seizoen opent. In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving.’


De EW Economie-lezing is een initiatief van de redactie van Elsevier Weekblad.

Bestel kaarten via deze link

Klik hier voor meer informatie over het event of bel 020-2248001


EW Economie-lezing door Pieter Elbers
Normale prijs: €20
Deel dit evenement:

Spreker

Pieter Elbers

Met zijn 27 jaar ervaring bij KLM is Pieter Elbers een veteraan in de luchtvaartindustrie. In 2014 werd hij benoemd tot president-directeur. Elbers is verantwoordelijk voor de algehele strategie en prestaties van KLM. Hij is lid van het executive committee van de AIR FRANCE KLM Groep. Tevens is hij bestuurslid van de werkgeversorganisatie VNO-NCW.

Kaartje kopen