Ontmoet de correspondenten van de Volkskrant

Hoe ziet het leven van een buitenlandcorrespondent eruit?

Ontmoet de correspondenten van de Volkskrant

Hoe ziet het leven van een buitenlandcorrespondent eruit? Tegen welke dilemma’s lopen zij aan, waarom hebben ze gekozen voor deze baan en wat is hét verhaal dat ze altijd nog eens willen schrijven? Hoofdredacteur Philippe Remarque gaat in gesprek met alle achttien correspondenten van de Volkskrant. Een bijzondere avond waarbij je het gezicht achter de correspondent leert kennen.

Heb jij ook nog een brandende vraag die je graag aan een van de correspondenten zou willen stellen? Dat kan, aan het einde is er ruimte om zelf met de correspondenten in gesprek te gaan.

Dit programma wordt in samenwerking met de Volkskrant georganiseerd

Ontmoet deze correspondenten: Maartje Bakker (Spanje), Kees Broere (Curaçao), Ana van Es (Libanon), Arie Elshout (Brussel), Daan Kool (Frankrijk), Jenne Jan Holtland (Polen), Sterre Lindhout (Duitsland), Michel Maas (Indonesië), Eric van den Outenaar (Zweden),  Marc Peeperkorn (EU/Brussel), Michael Persson (Verenigde Staten), Jarl van der Ploeg (Italië), Mark Schenkel (Oeganda), Tom Vennink (Rusland), Jeroen Visser (Zuid-Korea), Marije Vlaskamp (China), Marjolein van de Water (Brazilië), Patrick van IJzendoorn (Verenigd Koninkrijk)

 

Foto: Ana van Es (R) met fotograaf Jeroen Oerlemans in Libië. Oerlemans werd in oktober 2016 doodgeschoten door een scherpschutter in Sirte. Foto Stanislav Krupar

Dit programma heeft al plaatsgevonden
program.info.closed.description
Deel dit evenement: