Skin Deep redactie

De redactie van Skin Deep – verdiepende talkshows over zwart en wit:

Clayde Menso is sinds dit jaar directeur van Amerpodia, de overkoepelende organisatie van De Rode Hoed, De Nieuwe Liefde, het Compagnietheater en Felix Merits. Hiervoor zat tien jaar lang in de directie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK), waarvan de laatste drie jaar als directeur-bestuurder.

Aldith Hunkar is presentator en journalist. Ze werkte vijftien jaar lang als presentator en verslaggever voor het NOS-en Jeugdjournaal. Sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf in film, fotografie en audiovisuele producties. Daarnaast is ze faculty member bij de Speakers Academy en modereert ze debatten, evenementen en conferenties.

Mitchell Esajas is mede-oprichter en voorzitter van New Urban Collective, een organisatie met als missie jongeren van diverse achtergrond te empoweren. Hij is als sociaal ondernemer betrokken bij maatschappelijke projecten op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt, diversiteit en duurzaamheid. Hij studeerde Antropologie en Bedrijfskunde en is programmamanager Medische Antropologie op de Universiteit van Amsterdam

Matthea de Jong werkt op het snijvlak van media, kunst en sociale verandering. Ze is projectleider en curator van IEPEN UP, onderdeel van Leeuwarden-Fryslan Culturele Hoofdstad van Europa; een programma over vrijheid, democratie en diversiteit. Hiervoor was ze onder meer programmacoördinator van De Asielzoekmachine; een interactief crossmediaal project dat mensen uitdaagt kritisch en vernieuwend na te denken over het Nederlandse immigratie beleid.

Imara Limon is programmamaker en curator bij het Amsterdamse Museum en freelance onderzoeker gespecialiseerd in de Nederlandse koloniale geschiedenis. In 2016 cureerde ze de tentoonstelling Zwart Amsterdam. Momenteel werkt ze aan een tentoonstelling met The Black Archives en het opzetten van New Narratives; interactieve museumtours die het verhaal verteld door het instituut vanuit verschillende perspectieven bekijkt.

Collage Skin Deep redactie zonder namen

Deze serie is een samenwerking met de Gemeente Amsterdam.