HJ Schoo-lezing door Sigrid Kaag

UITVERKOCHT

HJ Schoo-lezing door Sigrid Kaag

Sigrid Kaag houdt maandagavond 6 september de dertiende HJ Schoo-lezing in de Rode Hoed. Titel en onderwerp van de lezing zijn nog niet door de D66-leider bekendgemaakt.

Sigrid Agnes Maria Kaag (1961) is partijleider van D66. Als lijsttrekker van D66 bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer veroverde ze op 17 maart dit jaar 24 zetels, waarmee D66 de tweede fractie in de Tweede Kamer werd. Ze is minister van Buitenlandse Zaken en was sinds oktober 2017 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Voor haar carrière in Den Haag was ze diplomate bij de Verenigde Naties. Ze begon haar loopbaan bij Shell en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het programma is uitverkocht. Wel is het mogelijk om via de site van EW (Elsevier Weekblad) je aan te melden voor de wachtlijst.

AANMELDEN WACHTLIJST

Schoo-lezing is officieuze opening politieke seizoen
De HJ Schoo-lezing geldt als de officieuze opening van het politieke seizoen en wordt georganiseerd door de redactie van EW. Eerdere sprekers waren Meindert Fennema, Frans Vera, Frits Bolkestein, Thierry Baudet, Mark Rutte, Frans Timmermans, Ahmed Aboutaleb, Edith Schippers, Sybrand Buma, Peter Altmaier, Wopke Hoekstra en Klaas Knot.

De HJ Schoo-lezing is genoemd naar HJ Schoo, de in 2007 op 61-jarige leeftijd overleden voormalige hoofdredacteur van Elsevier Weekblad, adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant en uitgever van Vrij Nederland en Opzij.

Dit programma is uitverkocht

Helaas zijn de tickets voor dit programma uitverkocht.

Deel dit evenement: