Zaalverhuur

Zoek je een inspirerende, stijlvolle locatie in Amsterdam met een bijzondere ambiance en persoonlijke gastvrijheid? Rode Hoed heet je van harte welkom! Graag denken wij met je mee over de mogelijkheden die het pand te bieden heeft voor jouw evenement.

Rode Hoed is onderdeel van Amerpodia. Wij faciliteren 4 cultuurhuizen in het centrum van Amsterdam met in totaal 25 zalen. Elk jaar organiseren we ruim 650 evenementen. We helpen graag ook jouw perfecte evenement te organiseren, van een vergadering tot een congres met verschillende break-out sessies of een diner met feest. Bekijk alle mogelijkheden op Amerpodia.nl

Het gebouw

Uniek gelegen aan de Keizersgracht in het hart van onze hoofdstad vind je achter de gevels van drie statige en eeuwenoude grachtenpanden de grootste schuilkerk van Nederland. Deze verborgen kerk, beter bekend als de Oosterhuiszaal, maakt samen met zes kleinere zalen de Rode Hoed tot een ideale locatie voor congressen, concerten, symposia, vergaderingen, (bruilofts-)recepties en diners. Ook wordt de Rode Hoed veel gebruikt als opnamelocatie voor televisieprogramma’s en is het één van de meest spraakmakende debatcentra van het land.

Catering bij jouw evenement

De Rode Hoed heeft een eigen professionele catering afdeling waarmee wij voornamelijk biologische producten serveren van een hoog culinair niveau. Wij bedenken en verzorgen bijvoorbeeld lunches, high-teas, aangeklede borrels, buffetten en meergangendiners voor verschillende gelegenheden.

Met een feest zorgen wij voor een juiste selectie van hapjes uit ons uitgebreide assortiment. Uiteraard kunnen onze koks ook een assortiment samenstellen naar uw persoonlijke wens of smaak. Japanse yakitori spiesjes, oesters, een bitterbal met mosterd en na een lange avond dansen een zakje Vlaamse friet.

Ook uitgebreid en smaakvol dineren kan in de Rode Hoed geheel naar jouw wensen. Van een zogenaamd walking dinner met kleine gerechten, tot een mooi opgemaakt en compleet buffet. Ook een sit-down dinner is een mogelijkheid. Ons bedienend personeel serveert jou de prachtige opgemaakte gerechten aan tafel uit. En een goed glas wijn kan natuurlijk niet ontbreken. De Rode Hoed heeft goede contacten met verschillende wijnhuizen in Nederland, dus een geschikte wijn vinden wij altijd.

 

Ervaringen van onze opdrachtgevers

“One of our favourite conference venues offering a professional and friendly service set in a beautiful and interesting venue. We are now preparing for our 9th meeting at de Rode Hoed” – Kathryn Wass

EACR
Conference

“I was very happy with the venue and service. Quick responses, clear information and a lot of flexibility. Also during the evening, service was quick (but not rushing), friendly, thoughtful and flexible to diet restrictions. Not to mention the food was great. I would definitely recommend this and will use it again for future events.” – Kirsten Swart

Kuoni Destination Management

Wil je alvast een kijkje nemen op onze locatie?

Doe de virtuele tour. Met behulp van de muis of pijltjes toetsen kunt u door ons pand navigeren.

Rode Hoed is lid van

Interesse of een vraag?
Neem contact op

"We nodigen je graag uit om langs te komen om alle mogelijkheden te bekijken."

Rode Hoed

Team sales & events

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Optioneel
kies hier
-
Huwelijk
Congres
Workshop
Feest
Diner
Presentatie
Vergadering
Anders
kies hier
-
1-25
25-50
50-100
100-150
150 of meer