Een podcast over media liveshow

Met Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth

Een podcast over media liveshow

Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth verruilen de podcaststudio voor het grote podium en brengen de wereld van POM ten tonele in een spetterende show. Dit is niet gewoon een live podcast, dit is een exclusief en eenmalig programma over iets waar we bijna allemaal 2.000 weken van ons leven mee bezig zijn: WERK.

Hoe vind je werkplezier? 

Hoe kun je meer verdienen? 

Hoe kun je AI inzetten om sneller en beter te werken? 

En hoe hoor je je tegenwoordig eigenlijk te gedragen op de werkvloer?

Met een reeks vrienden van de show beantwoorden Alexander en Ernst-Jan deze cruciale vragen. Eregast is Roland Grootenboer, hij is carrière-expert en auteur van de bestseller van Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest. Meerdere namen volgen nog! 

Misschien leer je wel wat, een spektakel wordt het sowieso. 

SPREKERS

Roland Grootenboer is expert op het gebied van werk. Hij werkte voor bazen als Ali Niknam (TransIP, bunq), Alexander Klöpping (Blendle) en bij Google. Nu heeft hij de kant van de werknemers gekozen, en schreef het onthullende handboek Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest.

 

 

 

 

 

MODERATORS

  Alexander Klöpping is mediaondernemer. Hij richtte Blendle op en de Universiteit van Nederland. Naast POM host hij ook POKI, een podcast over kunstmatige intelligentie. 

 

 

 

Ernst-Jan Pfauth is een van de oprichters (en voormalig CEO) van journalistiek platform De Correspondent en maker van het Dankboek. Naast POM host hij ook het interviewprogramma Jonge Jaren.


Een podcast over media liveshow
Normale prijs: €15
CJP, studenten- of stadspas: €13,50
Kaartje kopen
Deel dit evenement:
Kaartje kopen