Een podcast over media liveshow

Met Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth

Een podcast over media liveshow

 

Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth verruilen de podcaststudio voor het grote podium en brengen de wereld van POM ten tonele in een spetterende show. Dit is niet gewoon een live podcastopname, dit is een exclusief en eenmalig spektakel. Verwacht een rits aan gasten uit de media en tech, muzikale intermezzo’s, veel grapjes ten koste van Ernst-Jan en het geheel overgoten met een laagje ironie zoals alleen Alexander dat kan. Kortom, een feest der herkenning voor iedere POM-luisteraar.

Wie komen er dan? Bijvoorbeeld de auteur van één van de favoriete boeken van Ernst-Jan: Oliver Burkeman schreef 4000 weken en met hem gaan ze in gesprek over je kostbaarste bezit: tijd.

 

Alexander Klöpping is mediaondernemer. Hij richtte Blendle op en de Universiteit van Nederland.

 

 

 

 

 

 

Ernst-Jan Pfauth is een van de oprichters (en voormalig CEO) van journalistiek platform De Correspondent en schrijft mediacolumns voor NRC. Hij is de maker van het Dankboek en host van de Jonge Jaren podcast.

 

 

 

 

 

Oliver Burkeman is gelauwerd journalist bij The Guardian en schrijver van meerdere succesvolle non-fictie boeken als Tegengif: Geluk voor mensen die een hekel hebben aan positief denken. In 4000 weken laat hij zien hoe je een betekenisvol leven leeft waarin je de eindigheid omarmt. Het resultaat: een totaal andere beleving van tijd, waardoor je bewust en met plezier jouw 4000 weken kunt benutten.

 

 

 

 

Janine Abbring is programmamaker, schrijver, journalist en presentator. Ze presenteert Zomergasten en Wintergasten, en is eindredacteur van De Avondshow met Arjen Lubach.

 

 

Arjen Lubach is een Nederlandse schrijver, cabaretier, televisiepresentator en muziekproducent. Hij werd bij het grote publiek bekend van zijn programma Zondag met Lubach en is nu bijna alle doordeweekse avonden te zien in De Avondshow met Arjen Lubach.

 

Jeroen Wollaars is presentator en voormalig verslaggever en correspondent. Hij is de presentator van Nieuwsuur.

 

 

 

Dit programma is uitverkocht

Helaas zijn de tickets voor dit programma uitverkocht.

Deel dit evenement: