Happy Hookers

LET OP: verplaatst naar een nader te bepalen datum

Happy Hookers

Het is tijd dat we sekswerk gaan zien als wat het is: werk! We moeten sekswerk gaan accepteren. Tolereren is niet genoeg, zo vinden sekswerkers. Zij willen normalisering, destigmatisering en decriminalisering van hun vakgebied. Alleen dan kunnen hun werkomstandigheden verbeteren. Sekswerkers willen meer rechten.

In de discussie over sekswerk wordt er echter een doof oor gewend naar deze groep mensen. Daarom biedt Rode Hoed hen een podium deze avond.We luisteren deze avond naar sekswerkers die allen hun eigen verhaal hebben. Wat houdt sekswerk eigenlijk in? Waarom zijn ze dit werk gaan doen? We krijgen een betere beeld van hun branche. Daarnaast stellen we ook de vragen waarom sekswerk genormaliseerd, gedestigmatiseerd en decriminaliseerd moet worden en op wat voor manier dat gedaan dient te worden.

Lyle Muns is een student politicologie en escort. Sinds zijn coming-uit als sekswerker zet hij zich in voor de positieverbetering en destigmatisering van de beroepsgroep. Zo was hij woordvoerder bij PROUD, de landelijke belangenvereniging voor sekswerkers. En nu zit hij in de Raad van Toezicht van My Red Light, het eerste non-profit raamverhuurbedrijf op de Wallen.

Dit programma heeft al plaatsgevonden
program.info.closed.description
Deel dit evenement: