100 jaar Volkskrant: Correspondenten over hun werk en leven

DE EEUW VAN DE VOLKSKRANT

100 jaar Volkskrant: Correspondenten over hun werk en leven

De Volkskrant bestaat 100 jaar. Kom dit bijzondere jubileum met ons vieren in de Rode Hoed. Drie dagen staan volledig in het teken van ‘De eeuw van de Volkskrant’. Correspondenten, fotografen en journalisten vertellen verhalen achter het nieuws, vol geestige anekdotes, meeslepende gebeurtenissen en ontroerende geschiedenissen.

Op deze avond vertellen Volkskrant-correspondenten van overal ter wereld over hun werk en leven.

Met Arnout le Clercq (Warschau), Dion Mebius, (Madrid), Eline Huisman (Parijs), Jenne Jan Holtland (Beiroet), Jeroen Visser (Stockholm), Joost de Vries (Mexico-Stad), Kees Broere (Willemstad), Leen Vervaeke (Beijing), Maral Noshad Sharifi (New York), Marc Peeperkorn (Brussel), Mark Schenkel (Kampala), Patrick van Ijzendoorn (Londen), Rob Vreeken (Istanbul), Rosa van Gool (Rome),  Sterre Lindhout (Berlijn) en Tom Vennink (Moskou).

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs

De kaarten zijn € 12,50, inclusief ontvangst met koffie, thee, fris en lekkernij. Met na afloop een kleine borrel waarbij u in de gelegenheid bent om nader kennis te maken met de correspondenten.

Ter gelegenheid van het jubileum is het prachtige boek De eeuw van de Volkskrant verschenen. Op vertoon van uw toegangskaartje ontvangt u 10% korting op het boek. Uw boek kunt u laten signeren door de samenstellers van het boek, Hans Wansink en Theo Audenaerde.

 

Ook in het kader van De eeuw van de Volkskrant:

DE KRANT IN BEELD
DOOR DE OGEN VAN DE JOURNALIST

Foto: Aan het front in Oost-Oekraïne onderzoekt Volkskrant-correspondent Tom Vennink de invloed van internationale vredesbesprekingen op de loopgravenoorlog tussen Oekraïne en door Rusland gesteunde separatisten. De foto is gemaakt in februari 2020. Fotograaf: Oleksandr Techynskyi

Dit programma heeft al plaatsgevonden
program.info.closed.description
Deel dit evenement: