100 JAAR VOLKSKRANT: DOOR DE OGEN VAN DE JOURNALIST

DE EEUW VAN DE VOLKSKRANT

100 JAAR VOLKSKRANT: DOOR DE OGEN VAN DE JOURNALIST

De Volkskrant bestaat 100 jaar. Kom dit bijzondere jubileum met ons vieren in de Rode Hoed. Drie dagen staan volledig in het teken van ‘De eeuw van de Volkskrant’. Correspondenten, fotografen en journalisten vertellen verhalen achter het nieuws, vol geestige anekdotes, meeslepende gebeurtenissen en ontroerende geschiedenissen.

Op deze middag bekijken we de eeuw van de Volkskrant door de ogen van de journalist.

Met: Sheila Sitalsing, Martin Sommer, Natalie Righton, Ineke Holtwijk, Pieter Broertjes, Jan Tromp, Philippe Remarque, Elsbeth Tiedemann, Bert Lanting, Paul Brill, Hans Wansink, Theo Audenaerd en Leen Vervaeke. 

Voor dit programma is een Coronatoegangsbewijs verplicht, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs. Meer weten over het coronatoegangsbewijs, check Bezoek met Coronatoegangsbewijs

De kaarten zijn € 12,50, inclusief ontvangst met koffie, thee, fris en lekkernij. Met na afloop een kleine borrel waarbij u in de gelegenheid bent om nader kennis te maken met uw krant.

Ter gelegenheid van het jubileum is het prachtige boek De eeuw van de Volkskrant verschenen. Op vertoon van uw toegangskaartje ontvangt u 10% korting op het boek. Uw boek kunt u laten signeren door de samenstellers van het boek, Hans Wansink en Theo Audenaerd.

 

Ook in het kader van De eeuw van de Volkskrant:

Correspondenten over hun werk en leven
De krant in beeld
Dit programma heeft al plaatsgevonden
program.info.closed.description
Deel dit evenement: